Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Studentikoze iftarmaaltijd aan de Hogeschool Gent

Share it:
Gezellige iftar in de Hogeschool Gent.

Donderdag, 17 mei 2018, aan het begin van de vastenmaand Ramadan, organiseerde Meridiaan in samenwerking met de STUVO van Hogeschool Gent een iftar. Het initiatief kwam van de studenten zelf, die graag aan hun medestudenten en personeelsleden de kans wilden bieden om een iftar-maaltijd mee te maken.

115 mensen maakten gebruik van deze gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Het concept was immers om mensen bij elkaar te zetten die elkaar op voorhand nog niet kenden. Het enthousiasme was er zeker: vele genodigden zetten tafels bij elkaar om nog grotere groepen te vormen.

Na een korte toespraak van vereniging Meridiaan en de studentenraad kon het feestmaal beginnen. Voor de meeste studenten was dit de eerste keer dat ze konden deelnemen aan een iftar-maaltijd en velen drukten de wens uit om ook volgend jaar present te tekenen. Op het einde van de iftar-maaltijd werd nog een microronde gehouden. Erna gingen de genodigden tevreden (met volle maag en verrijkte geest) terug huiswaarts.

Meridiaan wilt vrouwenvereniging KOZA bedanken voor hun inzet en bijdrage aan deze iftaravond. Zonder hen was het eten nooit zo lekker geweest.

Share it:

ACTIVITEITEN

Ledenactiviteiten

Meridiaan

Oost-Vlaanderen

Sociale cohesie

Post A Comment: