Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Multiculturele iftarmaaltijd van Meridiaan, Koza en Beltud

Share it:
Ook dit jaar was de multiculturele iftar een succes.
Een divers publiek op de multiculturele iftar van Meridiaan, KOZA en Beltud.
Verenigingen Meridiaan, KOZA en Beltud zijn gekend voor hun culturele activiteiten, zoals thee- en koffieavonden met als doel het verenigen van de genodigden. De multiculturele iftar die ze tijdens de vastenmaand Ramadan besloten te organiseren, paste dan ook perfect in dat straatje. Samen met partnerverenigingen Eiman en vzw AFAM staken ze de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk verschillende culturen bij elkaar te brengen.

Op zondag 20 mei was het eindelijk zo ver: een multiculturele iftar met een multicultureel menu met gerechten uit de Turkse, Soedanese en Guineese keuken. Van elke partnervereniging waren talrijke leden aanwezig. Tegelijkertijd werd ook publiek van buitenaf verwelkomd. Om dialoog tussen de verschillende culturen te bevorderen werd iedereen expliciet gevraagd om zich te mengen met de andere aanwezigen. 

Na een korte voorstelling van de verenigingen was het tijd voor de maaltijd, met levendige gesprekken tot gevolg. Er hing een aangename sfeer en het deelnemersaantal overtrof alle verwachtingen. Meridiaan, KOZA en Beltud willen daarom alle partnerverenigingen bedanken en hopen dat ze in de toekomst vaker mogen samenwerken.

Share it:

Beltud

Koza

Ledenactiviteiten

Meridiaan

Oost-Vlaanderen

Sociale cohesie

Post A Comment: