Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Meridiaan stelt haar deuren open voor praattafels ‘Gent in dialoog’

Share it:
Met de medewerking van Meridiaan werd voor de zoveelste keer praattafels 'Gent in dialoog' georganiseerd.
Iedereen schuift aan voor een goed gesprek.

Dinsdag 27 februari 2018 ontving gastheer Meridiaan talloze geïnteresseerden voor de twee praattafels van ‘Gent in Dialoog’.  Ondanks het strenge winterweer, daagden ongeveer 40 deelnemers op voor een kennismakingsronde en een begeleid gesprek aan de hand van interessante topics. 

Topics zoals ‘inspiratiebronnen’ en ‘helden’ zorgden voor aangename gesprekken die ook tijdens de pauze rustig verder kabbelden. En dankzij de lekkernijen van vrouwenvereniging KOZA werden de batterijen weer helemaal opgeladen.  Na de pauze was er een tafelwissel: nieuwe mensen, dus nieuwe conversaties. Dat de mix allerminst een demper had gezet op de spreekbereidheid bleek toen Meridiaan de avond zachtjesaan wilde afronden rond 22 u. en verscheidene deelnemers nog steeds in discussie waren verwikkeld.

De avond gaf aanleiding tot vele nieuwe ideeën en visies. Meridiaan hoopt als partnerorganisatie zich te mogen blijven engageren voor het bevorderen van dialoog en interculturele ontmoetingen. Ze bedankt daarom alle aanwezigen voor hun intellectuele bijdrage.

Share it:

ACTIVITEITEN

Ledenactiviteiten

Meridiaan

Oost-Vlaanderen

Sociale cohesie

Post A Comment: