Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Meridiaan haalt tijdens de krokusvakantie het sportieve boven

Verslag krokusvakantie Meridiaan Gent
Share it:
Tijdens de krokusvakantie zaten de jongeren bij Meridiaan niet stil. Een voetbaltoernooi, spelletje bowlen of een bezoek aan het trampolinepark? Dankzij Meridiaan werd dat alles mogelijk.
De jongeren poseren trots voor ze de sportieve uitdaging aangaan.
Een Krokusvakantie vol verveling? Niet als het van Merdiaan afhangt. Zij organiseerden verschillende activiteiten voor jongeren, wel drie opeenvolgende dagen lang.

Bij hen kon je op zaterdag 10 februari 2018 terecht voor een voetbaltoernooi in Sporthal Hekers, waar de jongeren zich drie uur aan een stuk konden uitleven. Hoelang ze het uithielden, hing af van hun doorzettingsvermogen. Sommigen waren al na een tijdje uitgeteld, maar enkele die-hards gingen door tot het einde.

De dag erop begeleidde Meridiaan enkele jongeren naar Dok-Noord voor een spelletje bowlen. Ze sloten de avond af met de film Maze Runner in het luxueuze Kinepolis. De laatste dag sprong Meridiaan er meteen in door de jongeren mee te nemen naar trampolinepark Jump Sky.


Op het einde een kritische reflectie. Voor herhaling vatbaar? ‘Leuk, maar intensief,’ pufte een van de jongeren nog tevreden na.
Share it:

ACTIVITEITEN

Jeugd

Ledenactiviteiten

Meridiaan

Oost-Vlaanderen

Post A Comment: