Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Burgemeester Raf Terwingen bezoekt Vuslat Maasmechelen

Share it:
Samen met zijn 2 partijgenoten Cevdet Er en Mustafa Uzun, heeft burgemeester Raf Terwingen een bezoek gebracht aan Vuslat Maasmechelen. Dat gebeurde na zijn belofte tijdens het bezoek i.v.m. het actieve burgerschapsproject van Vuslat tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen.
Vrijdag  11 oktober om 18 uur kregen de medewerkers en vrijwilligers van Vuslat Raf Terwingen over de vloer. Het is de eerste keer dat hij als burgemeester op bezoek komt.

Eerst vond er een persoonlijk gesprek plaats. Hier hebben de medewerkers van Vuslat verteld over hun werking en gerealiseerde projecten. En ook kort geïnformeerd over de toekomstige projecten.

Om de vrijwilligers niet lang te laten wachten heeft de burgemeester hen in de grote zaal van Vuslat aangesproken. Na de politieke geschiedenis van Maasmechelen heeft de burgemeester ook verteld over de projecten die gerealiseerd zullen worden tijdens de komende 5 jaren van zijn burgemeesterschap. Enkele daarvan zijn de renovatiewerken van het zwembad en sporthal De Kommel, aantrekken van enkele grote namen van winkelketens en als kerst op de taart het realiseren van de ‘Spartacus' tramlijn doorheen de Rijksweg.

Tot slot heeft de burgemeester ook toegegeven dat hij samen met zijn zoon de kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels ging kijken, maar toch naar Vuslat is gekomen om zijn belofte na te leven. De gezellige avond is afgesloten met lekkere hapjes gemaakt door de vrijwilligers.

Maar dit was nog niet het einde, want de burgemeester heeft iedereen uitgenodigd om iets te drinken om de kwalificatie van de Rode Duivels te vieren. Hij heeft ook beloofd om te trakteren als Turkije zich ook zou plaatsen voor het WK in Brazilië in de zomer van 2014.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Onderwijs

Platforms

Regio

Sociale cohesie

Post A Comment: