Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Ontbijtlezing voor Jonge Professionals

Share it:
Het Platform Onderwijs & Jeugd heeft samen met zijn lidverenigingen de derde editie van de Ontbijtlezingen georganiseerd. De gast van de dag was Bülent Bilgic, vertegenwoordiger van de Unie van Kamers en Goederenbeurzen in Turkije (TOBB).

Bilgic begon zijn toespraak door te zeggen dat hij verrast en tegelijkertijd verheugd was door het grote aantal jonge luisteraars die aanwezig waren.

De vertegenwoordiger gaf vervolgens advies over het professionele leven en deelde zijn persoonlijke ervaringen mee. Bovendien onderlijnde Bilgic het belang van ervaring zowel voor werkzoekers als ondernemers.

Volgens de vertegenwoordiger moeten jonge mensen de kracht van het denken beheersen en hiervoor moeten ze toegang hebben tot bronnen van kennis. Hij verklaarde dat Fedactio door die bronnen van kennis beschikbaar te stellen een belangrijke missie volbracht ter verbreding van de horizon van jongeren. Bilgic meldde dat hij en de instelling die hij vertegenwoordigt te aller tijde jongeren steunt en als blijk van zijn oprechtheid gaf hij zijn nummer aan al de aanwezigen.

Het programma eindigde met de aankondiging van de volgende Ontbijtlezing in april.

Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Jeugd

Leden Activiteiten

Onderwijs

Post A Comment: