Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Burgemeester van Brussel Freddy Thielemans te gast in Ecole des Etoiles

Share it:
Freddy Thielemans, burgemeester van Stad Brussel, was te gast in Ecole des Etoiles in het kader van de actieve burgerschapsontmoetingen van Fedactio. 

Meneer Thielemans werd eerst rondgeleid op de school onder leiding van de directie en enkele leerkrachten. Daarna werd hij ontvangen in de vergaderzaal van de school waar de vertegenwoordigers van Fedactio en haar lidverenigingen hun activiteiten hebben toegelicht. Na de uitleg zei Freddy Thielemans graag opnieuw samen te komen met het team van Ecole des Etoiles om het pedagogisch project in detail te bespreken.

Tijdens de receptie die volgde had de burgemeester de kans om een 50-tal vertegenwoordigers van verenigingen toe te spreken. Meneer Thielemans presenteerde de balans van de afgelopen legislatuur en sprak over zijn programma voor Brussel dat volgens hem bestaat uit “1000 haalbare voorstellen voor Stad Brussel en grote projecten voor de stadsontwikkeling”. Als voorbeeld gaf hij de bouw van 1200 nieuwe sociale woningen en een speciale aandacht voor kinderopvang en scholen om de explosieve demografische groei tegemoet te komen. Aan het einde van de avond werd het glas op de vriendschap geheven.
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Leden Activiteiten

Onderwijs

Post A Comment: