Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Eerste diploma-uitreiking van Ecole des Etoiles

Share it:
Ecole des étoiles, een niet-confessionele vrije basisschool gesubsidieerd door de Franstalige Gemeenschap, heeft afgelopen vrijdag de vreugde beleefd van de eerste getuigschriften uitgereikt te hebben. De school werd in 2004 opgericht door Belgische ondernemers van Turkse afkomst en is gevestigd in Brussel (Haren) en in Charleroi. De school telt in totaal 550 leerlingen waarvan 12 laatstejaars uit de vestiging Brussel en 11 uit de vestiging Charleroi die met glans hun diploma's in ontvangst hebben genomen.

De directrice Sarah Dehaut deelde in haar speech mee dat zij en haar lerarenkorps zeer opgewonden waren bij deze belangrijke gebeurtenis en wenste de fiere afgestudeerden veel succes met hun verdere onderwijsloopbaan. Sylvie Deleener,  klasleerkracht van de 6de jaars, vertelde dat zij tegengestelde emoties beleefde: bedroefd door het afscheid van haar leerlingen, maar blij door hun slagen. Vervolgens nam dhr. Abdurrahman Demir, voorzitter van de inrichtende macht, het woord. Hij feliciteerde de afgestudeerden en bedankte uitvoerig de leerkrachten voor hun grote aandeel in het succes van de leerlingen en bedankte ook de ouders voor hun vertrouwen in de school.

Na de toespraken reikte de directie de diploma's uit waarbij de voorzitter, dhr. Demir, namens het schoolbestuur de leerlingen een geschenk overhandigde. Nadien werd er overgegaan tot de receptie waar er ook foto's werden genomen ter herinnering van dit belangrijke moment.

De school 'Ecole des Etoiles', een niet-confessionele vrije basisschool gesubsidieerd door de Franstalige Gemeenschap, heeft afgelopen vrijdag de eerste getuigschriften met vreugde uitgereikt. De school, die in 2004 is opgericht door ondernemers van Turkse afkomst heeft twee vestigingen, waarvan de eerste zich in Haren, en de tweede zich in Charleroi bevindt. ‘Ecole des étoiles'  telt in totaal 550 leerlingen, waarvan er een 23-tal (12 in Brussel en 11 in Charleroi), zeer blij waren om dit jaar hun getuigschriften te mogen ontvangen.
Share it:

ACTIVITEITEN

Henegouwen

Leden Activiteiten

Onderwijs

Post A Comment: