Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Brunch in Genk om oproep van de Warmste Week te steunen

Share it:

 

Op zondag 19 november organiseerden we voor de derde keer een brunch om de Warmste Week te steunen. Dit keer ging het evenement door in zaal Casa Papa Giovanni Genk. De 250 aanwezigen genoten van een heerlijke zondagmiddag waarbij ze niet enkel heerlijk brunchten maar ook de kans kregen nieuwe personen te ontmoeten.

Het thema van de Warmste Week voor dit jaar is ‘opgroeien zonder zorgen’. Er zijn in totaal 287 projecten van verschillende organisaties die dankzij de opbrengsten van de vele acties in heel Vlaanderen de kans zullen krijgen hun plannen rond armoede, onderwijs, betere kansen,… voor jongeren in Vlaanderen te verwezenlijken. Een zeer belangrijk thema om zowel te zorgen dat jongeren nu de kans krijgen hun dromen na te jagen en hun potentieel te verzilveren. Het is echter ook van belang voor de toekomst van de jongeren en de toekomst van een divers en inclusief Vlaanderen.

Om ons steentje te kunnen bijdragen organiseerden we op zondag 19 november in Genk daarom voor de derde keer de warmste brunch. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers genoten de aanwezigen van een heerlijk en divers buffet waar iedereen iets lekkers voor zichzelf kon terugvinden. Hiernaast genoten de aanwezigen ook van de vele conversaties met oude vrienden en nieuwe personen die de aanwezigen rond tafel leerden kennen.

Ook leuk dit jaar was de aanwezigheid van drie jonge reporters die een reportage kwamen draaien voor sociale media. Vooral voor de aanwezige kinderen was dit een leuk moment. Wij danken hierbij nogmaals onze leden voor hun inzet, onze sponsors voor hun steun en zaal Casa Papa Giovanni Genk voor de leuke samenwerking.Share it:

Fedactio Activiteiten

fedactio limburg

fedactio vlaanderen

Limburg

Sociale cohesie

vriendschapsbrunhc

vrouwenwerking fedactio limburg

Post A Comment: