Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Women's Community met Bouchra Hashassi

Share it:

Op maandagavond 8 maart in het kader van Women's Community heeft Fedactio in samenwerking met Inspiration Antwerpen een zoomsessie georganiseerd met Bouchra Hashassi. 

Tijdens onze Women's Community sessie, laten we vrouwen Hashassi begon 8 jaar geleden met een gespecialiseerde truckwash in de haven van Antwerpen. Het verhaal begon bij haar jaar jongere broer Taoufik, die op jonge leeftijd BelgiĆ« doorkruiste met een dertigtonner vol brandstoffen. Ze vertelde over haar persoonlijk parcours, dat zeker niet vlekkeloos verliep. Maar haar doorzettingsvermogen werd beloond en Hashassi werd genomineerd voor de Womed Award, een onderscheiding voor vrouwelijke ondernemers van Markant en Unizo.

Bouchra Hashassi als 'selfmade' vrouw uit de Antwerpse wijk ‘t Kiel was de geknipte gastpreker in het kader van de Women's Community. Ze deelde haar ervaringen over haar moeilijke tijd en het faillissement. Ze benadrukte ook dat er ervan houdt om andere mensen en collega's te helpen. Ze gaf als tip aan de vrouwelijke deelnemers om een netwerk te zoeken!


Share it:

Antwerpen

Fedactio Activiteiten

Inspiration

Women's community

Post A Comment: