Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Project Speak Right Now: Vernissage van de tentoonstelling «Mensenrechten, zoals gezien door de ogen van een kind. » in Charleroi

Share it:

Op woensdag 5 december organiseerde Fedactio Hainaut samen met lidvereniging ASBL Dialogue een vernissage van de tentoonstelling « Mensenrechten, zoals gezien door de ogen van een kind. »
De vernissage is het resultaat van een project in samenwerking met Fedasil Florennes ter ere van de 70ste verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Voor het project maakten de jongeren en kinderen van het center een thematische tekening rond de rechten van de mens.
Tijdens de vernissage lichtte Elise Vanhoestenberghe, advocaat en lid van la Ligue des droits de l’homme¸de universelle verklaring van de rechten van de mens toe, inclusief z’n geschiedenis voor de voorbije 20 jaar. Ze sloot haar discours af met een overzicht van de belangrijkste bedreigingen voor de verklaring in onze huidige maatschappij.

Mevrouw Dubois, directrice van de bibliotheek, en Mevrouw Mayence van het CRIC Centre Régional d’Intégration de Charleroi gaven nadien een speech over het belang van de verklaring en vermeldden alle activiteiten met als doel die onder de aandacht te brengen in Charleroi.

Share it:

ASBL Dialogue

Henegouwen

Ledenactiviteiten

Speak Right Now

Post A Comment: