Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Lidvereniging Vlaamse Olympiade Vereniging en Francolympiades organiseren regionale finale van de tekenwedstrijd in Brussel

Share it:
Op 28 november organiseerde de Vlaamse Olympiade Vereniging (VOV) samen met Fedactio de regionale finale van de Tekenwedstrijd “Kunst van het Samenleven” met als thema “De Vrijheid”. De Tekenwedstrijd is niet aan haar proefstuk toe. Dit jaar was maar liefst de 8ste editie van de Tekenwedstrijd. Per leeftijdscategorie werden er 3 finalisten geselecteerd die doorgaan naar de grote finale. Meer dan 500 kunstwerkjes werden op de post gedaan richting Brussel. De juryleden stonden voor een lastige keuze, want het waren stuk voor stuk prachtige tekeningen, allemaal om ter mooist. Maar ze zijn tot een consensus gekomen en 17 finalisten stoten door naar de nationale finale op zaterdag 8 december in het stadhuis van Brussel.

De tentoonstelling van de tekeningen kon op veel belangstelling rekenen. Meer dan 100 bezoekers waaronder de finalisten, ouders en leerkrachten zijn afgereisd naar de Paleizenstraat. Het VOV hoopt via dergelijke artistieke initiatieven kinderen en jongeren de kans geven om hun verborgen talenten tentoon te spreiden. Elke keer opnieuw vallen we achterover van het ontluikende talent bij de leerlingen! Als het aan ons ligt, OP NAAR VOLGEND JAAR!

Share it:

Brussel

Kunst van het Samenleven

Leden Activiteiten

Ledenactiviteiten

Onderwijs

Tekenwedstrijd

Vlaamse Olympiade Vereniging

Post A Comment: