Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Meridiaan organiseert haar nieuwjaarsreceptie op vrijdag 26 januari 2018

Share it:
Iedereen luistert aandachtig naar de speeches, een drankje of hapje in de hand.
De aanwezigen luisteren aandachtig naar de speeches.
Op vrijdag 26 januari vond de nieuwjaarsreceptie van Gemeenschapscentrum Meridiaan plaats, met ook dit jaar talrijke aanwezigheid van leden en sympathisanten uit andere verenigingen. Het spreekwoord luidt: hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En dat was ook de voornaamste emotie die de zaal vulde.

De nieuwjaarsreceptie begon rond 19 u. 30 met een presentatie over de werking van Meridiaan. De aanwezigen kregen een jaaroverzicht van alle activiteiten in 2017. Die vielen in drie categorieën: onderwijs, socio-culturele activiteiten en liefdadigheidsactiviteiten. Ook in 2018 zal Meridiaan op deze drie pijlers inzetten.

Na de inleiding nam de heer Ruddy Coddens, schepen van Seniorenbeleid, Werk, Armoedebestrijding en Openbaar Groen, het woord. In zijn speech vermeldde hij hoe belangrijk begeleiding is voor jongeren.  “En Meridiaan munt hierin uit,” voegde hij toe.  Daarnaast vond hij het lovenswaardig dat de vereniging zoveel aan liefdadigheid doet.

Naar het einde toe trad de vertegenwoordiger van Fedactio Oost-Vlaanderen, naar voren. Hij bedankte alle leden, en de verenigingen KOZA, BELTUD, For Youth en VIC voor hun inzet en motivatie, waarvoor Fedactio hen een attentie overhandigde.


Een nieuwjaarsreceptie als deze zal volgend jaar moeilijk te overtreffen zijn: naast een amicale sfeer, was er ook wat te beleven voor de culinaire liefhebbers. Dankzij de vrouwenvereniging waren er immers talloze lekkernijen aanwezig.
Share it:

ACTIVITEITEN

Ledenactiviteiten

Meridiaan

Oost-Vlaanderen

Post A Comment: