Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Meridiaan stelt tekeningen wedstrijd ‘Kunst van het samenleven’ tentoon in de Krook, Gent

Tentoonstelling De Krook
Share it:
In stadsbibliotheek De Krook staan sinds kort de tekeningen van Fedactio's tekenwedstrijd tentoon.
De prachtige tekeningen van Fedactio's tekenwedstrijd.
Gemeenschapscentrum “Meridiaan” stelt de tekeningen tentoon van de tekenwedstrijd Kunst van het samenleven’ met als thema ‘De wereld van morgen’. Op maandag 8 januari klonk het startschot in de nieuwe stadsbibliotheek ‘De Krook’. Volgens de medewerkster sluiten de tekeningen naadloos aan op het thema ‘nieuwjaar’ dat zij met hun collectie in de verf zetten.

Met de tentoonstelling in de bibliotheek is Meridiaan zeer tevreden aangezien het de kans biedt aan het grotere publiek om de tekeningen te bezichtigen. Volgens de verantwoordelijke (Meridiaan) van dit project: ‘Met dit project zorgen we ervoor dat de tekeningen (en hun vaak hoopgevende boodschap) een breed publiek bereiken.  Samenvattend is de boodschap vaak dat we meer aandacht moeten hebben voor de natuur, vrede in de wereld en de technologische evolutie, een boodschap die iedereen aanbelangt.’


De tentoonstelling loopt nog tot 29 januari en is de moeite waard. Spring dus zeker binnen in ‘De Krook’, op zich al een indrukwekkend gebouw om te bezoeken.
Share it:

ACTIVITEITEN

Jeugd

Kunst en Cultuur

Leden Activiteiten

Post A Comment: