Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Tekentalent beloond tijdens de Limburgse regiofinale

VOV-tekenwedstrijd regiofinale Limburg
Share it:
Een medewerker hangt de winnende tekeningen op.
Druk in de weer voor de regiofinale.
Op vrijdag 10 november verwelkomde het provinciehuis Limburg de Limburgse regiofinalisten van de tekenwedstrijd, een van de vele activiteiten georganiseerd door Fedactio. Juryleden Jan Boelen (artistiek directeur huis van actuele kunst z33 Hasselt), Caryl Strzelecki (striptekenaar) Katelijne Vancluysen (directeur Sask), Ria Baens (coördinator beeldende kunst Sask) en Jorden Boulet (leerkracht beeldende kunst Sask) mochten zich buigen over 22 tekeningen met als thema ‘de wereld van morgen’. Voor een vlot verloop van het evenement werden de winnaars op voorhand gekozen en op de hoogte gebracht. Toch trok het evenement meer dan 50 mensen.

Helaas kon de gedeputeerde voor cultuur Igor Philtjens niet aanwezig zijn. Ondanks de ontbrekende gastspreker was de avond goed gevuld en dankzij de uitleg die de winnaars aan hun tekeningen gaven, kregen de genodigden voldoende stof tot nadenken. Gedeputeerde Igor Philtjens en het provinciehuis lieten bovendien hun aanwezigheid voelen met de volledige sponsoring van de aansluitende receptie. Met een hapje en drankje in de hand restte de winnaars slechts het speculeren wie er als winnaar uit de bus zal komen zaterdag 25 november, tijdens de grote finale.

Fedactio kijkt alvast uit naar een verdere samenwerking met gedeputeerde Igor Philtjens en de juryleden zonder wiens inspanningen deze fantastische avond niet mogelijk was.
Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Jeugd

Kunst en Cultuur

Limburg

Sociale cohesie

Post A Comment: