Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Voetbaltoernooi van For Youth sluit af in Laken

Share it:
For Youth Brussel heeft op zondag 1 Mei 2016 een grootschalig voetbaltoernooi georganiseerd in Laken. 16 ploegen (100-tal spelers) hebben gestreden voor de kampioenstitel van dit project.

Het voetbaltoernooi werd georganiseerd in twee fasen. Eerst werden de beste ploegen geselecteerd uit Antwerpen, Gent, Limburg, Brussel, Charleroi en Luik. Vervolgens streden deze ploegen om de kampioenstitel tijdens de finale die in Laken plaats vond.

De zaalvoetbaltoernooi die jaarlijks wordt georganiseerd door For Youth maakt deel uit van het Peterschapsproject van de vereniging. Het project richt zich op jongeren tussen 16-25  jaar. De jongeren stellen  per regio een voetbalteam samen die begeleid wordt door meerdere ambassadeurs. Het is de bedoeling om jongeren in contact te brengen met hun rolmodellen uit de voetbalwereld en hun participatie aan sportieve activiteiten aan te moedigen.

Over For YouthFor Youth is een jongerenvereniging aangesloten bij Fedactio, die de zelfontplooiing en actieve deelname van kansarme jongeren aan het sociale leven stimuleert. Zij richten zich op jongeren met een migratieachtergrond, waarbij zij vooral een groot bereik kennen bij de Turkse gemeenschap. For Youth is actief in Brussel, Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik, Limburg. Meer info via www.foryouth.be
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Jeugd

Leden Activiteiten

Post A Comment: