Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Golden Rose organiseert eerste brunch op haar nieuwe locatie

Share it:
De Brusselse vrouwenvereniging Golden Rose verhuisde van haar locatie in Schaarbeek naar Laken. Dit mocht niet ongezien voorbij gaan en daarom werden de buurtbewoners  uitgenodigd voor een kennismakingsbrunch.

Golden Rose is op haar nieuwe locatie in Laken sinds maart 2016 en gaat sindsdien verder met haar activiteiten in Laken. De eerste activiteit die plaats vond in het nieuwe gebouw was een brunch met de buren op 24 april 2016. Op deze manier maakte Golden Rose haar werking en toekomstige activiteiten bekend bij de buurtbewoners. Ook werden de leden van Golden Rose uitgenodigd voor de brunch om eveneens het nieuwe gebouw te bezichtigen.

Het resultaat was een kleurrijke bijeenkomst van 60 bezoekers die kennis maakten met elkaar en genoten van de brunch die was klaargemaakt door de vrijwilliger van Golden Rose.

Over Golden RoseDe vereniging Golden Rose is opgericht in 2009 en is een lidvereniging van Fedactio.  Golden Rose kreeg snel een plaats binnen de vele verenigingen en maatschappelijke organisaties door haar vele programma’s en activiteiten. Met haar uiteenlopende activiteiten staat Golden Rose open voor iedereen in Belgie. Zij focust zich vooral op “de rol van vrouwen in de samenleving”, onder meer op het gebied van culturele integratie, sociale cohesie en participatie in de samenleving. Meer info via www.goldenrosebrussels.be
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Leden Activiteiten

Vrouw en Maatschappij

Post A Comment: