Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Betiad-leden nemen deel aan beurs Ondernemen

Share it:
Op woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016, verplaatsten ruim 10.000 ondernemers, starters en zelfstandigen zich naar Brussel. Daar vond het grootste nationale evenement plaats gewijd aan de ondernemer. Deze beurs gaat jaarlijks door in Tour & Taxis te Brussel.

De openingsspeech werd gegeven door Minister Borsus, Minister van Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s. Tijdens de tweedaagse beurs konden ondernemers zich informeren bij diverse standhouders. Ook konden ze een of meerdere lezingen en workshops bijwonen. Deze beurs is onmisbaar voor allen die een bedrijf willen oprichten of uitbreiden. Dit jaar waren er 211 standhouders aanwezig, waaronder Betiad.

Betiad kijkt tevreden terug op twee succesvolle beursdagen. De deelname aan de beurs was een mooie kans om meer ondernemers te bereiken. Bezoekers van verschillende etnische afkomsten die een eigen bedrijf willen opstarten of hun eigen baas willen worden werden met raad en daad bijgestaan. Dankzij het succes en de goede samenwerking wil Betiad in de toekomst deelnemen aan de volgende edities van de beurs Ondernemen.

We kijken uit naar onze volgende afspraak op 29 en 30 maart 2017 in Brussel – Tour & Taxis

Over Betiad

De Federatie van Actieve Ondernemers van België (Betiad) is opgericht in 1997 door ondernemers gevestigd in Brussel en is vandaag uitgegroeid tot een landelijke federatie die honderden ondernemers verenigt. Naast een stevige nationale en regionale aanwezigheid, kan Betiad als koepelorganisatie ook rekenen op haar lokale ondernemersverenigingen vertegenwoordigd in Brussel, Antwerpen, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Ondernemers

Post A Comment: