Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Betiad stimuleert meer dan ondernemerschap

Share it:
De Federatie van Actieve Ondernemers van België (Betiad) is opgericht in 1997 door ondernemers gevestigd in Brussel en is vandaag uitgegroeid tot een landelijke federatie die honderden ondernemers verenigt. Naast een stevige nationale en regionale aanwezigheid, kan Betiad als koepelorganisatie ook rekenen op haar lokale ondernemersverenigingen vertegenwoordigd in Brussel, Antwerpen, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van Betiad is het bieden van economische en sociale meerwaarde aan de Belgische samenleving. Betiad vertrekt vanuit de centrale vraag: "Op welke manier kunnen wij een actieve bijdrage leveren aan de Belgische economie". Sinds haar oprichting streeft Betiad ernaar om antwoorden te bieden op socio-economische uitdagingen van vandaag en de specifieke problemen waarmee ondernemers geconfronteerd worden.

Samen met haar leden investeert Betiad ook in onze samenleving. Honderden Betiad-leden bouwen elke dag mee aan maatschappelijke projecten en verstevigen de fundamenten van onze samenleving. Betiad ondersteund met giften en sponsoring diverse onderwijs initiatieven en maatschappelijke projecten op regionaal, nationaal en internationaal vlak. Tevens is Betiad oprichtend lid van Fedactio.

Om haar doelstellingen te bereiken, organiseert Betiad een breed scala aan activiteiten en evenementen waarbij professionalisering centraal staat.

TOP PROJECTEN

InternationaliseringsprojectenInternationalisatie is voor KMO’s één van de beste opties om verdere groei te waarborgen. Betiad biedt ondersteuning en stimuleert KMO’s om de stap naar internationalisering daadwerkelijk te zetten, door te investeren in projecten ter bevordering van internationaal ondernemen, zoals prospectie- en zakenreizen, deelname aan buitenlandse beurzen of niche – evenementen, reizen naar zetels van multilaterale instellingen en door het uitnodigen naar België van buitenlandse aankopers en decision makers.

Partnership in beurzenBetiad fungeert als partner in beurzen om de kennis van haar leden met het bedrijfs- en verenigingsleven in België te stimuleren, netwerking mogelijk te maken, naamsbekendheid te creëren, maar ook voor de indirecte verkoop. De eerstvolgende beurs die op de agenda staat is “Franchising & Partnership 2016” op 16 en 17 maart. De beurs heeft verleden jaar meer dan 12.000 bezoekers mogen verwelkomen, die allen met één gemeenschappelijk doel naar de beurs komen, meer weten, informatie opdoen, antwoorden zoeken, maar ook partners ontmoeten en lezingen meepikken.

KMO VoordeelkaartDe KMO voordeelkaart biedt ongelooflijk veel voordelen en kortingen aan ondernemers en hun medewerkers. De voordelen beperken zich niet tot een bepaalde sector, maar de kaart biedt exclusieve voordelen op verschillende terreinen. Zo kan de KMO voordeelkaart gebruikt worden bij het aankopen van vliegtickets, auto’s, brandstof, kantoorartikelen, het bekostigen van verzekeringen,energie of opleidingen en veel meer. Betiad streeft ernaar met ruim 100 aanbieders samen te werken en voor haar leden een gemiddelde kostenbesparing te realiseren van €4.000 per jaar. Website: www.kmovoordeelkaart.be

Voor meer informatie over Betiad surf naar www.betiad.be
Share it:

ACTIVITEITEN

Betiad

Ledenactiviteiten

Nationaal

Ondernemers

Post A Comment: