Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Heb je een talent voor zingen, muziek of podium? Doe dan mee met detalentenwedstrijd "Kleuren van België"

Share it:
Ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Heb je talent en wil je dat graag opvoeren voor een publiek van honderden toeschouwers? Ben je dol op zingen en wil je de uitdaging aangaan om een liedje te zingen in een andere taal dan je moedertaal? Dan is “Kleuren van België” iets voor jou!

Sinds 2010 organiseert Beltud, Vereniging voor Belgisch-Turks Vriendschap, jaarlijks het zang- en talentenwedstrijd ‘Kleuren van België’. Allemaal goed en wel zo'n talentenwedstrijd, maar hoe gaat de 'Kleuren van België' eigenlijk in zijn werk? En wat is er vernieuwd aan deze spectaculaire talentenshow? Waarom is het helemaal anders dan andere talentenwedstrijden? Hier zetten we de spelregels graag nog eens op een rijtje.

Wie kan meedoen met de “Kleuren van België”?Onder het motto: ‘Verschillende talen, één gevoel’ stimuleert Beltud jongeren tussen de 10 en 16 jaar om een lied, gedicht of een speciaal talent voor te dragen in een andere taal dan hun moedertaal zoals Frans, Nederlands of Turks. Iedereen die denkt de jury van de ‘Kleuren van België’ te kunnen overtuigen met zijn of haar stem of artistiek talent, kan zich inschrijven. Dit kan via het inschrijvingsformulier op www.kleurenvanbelgie.be.

AuditieBij de ontmoeting met de talent scouts worden de beste kandidaten geselecteerd voor een préselectie. Enkel degenen die een strenge voorselectie overleven mogen deelnemen aan de halve finale. Tijdens de halve finale zullen de juryleden enkel de beste stemmen en talenten die België rijk is toelaten voor de officiële finale.

Talrijke prijzen en… een onvergetelijke reisTijdens de officiële finale zal een onafhankelijke jury per categorie drie prijzen uitreiken. De prijzen zullen worden uitgereikt in de vier wedstrijdcategorieën. Een onafhankelijke jury zal op de finale per categorie drie finalisten beoordelen. De eerste prijs per categorie is een geldbedrag van 300€, de tweede prijs is 200€ en de derde prijs is 150€. De uiteindelijke winnaar krijgt bovendien een onvergetelijke reis naar het buitenland.

Over BeltudDe Vereniging voor Belgisch-Turkse Vriendschap (Beltud) is sinds 2010 actief met als doel om de vriendschap en dialoog tussen de verschillende gemeenschappen in België te bevorderen. Beltud engageert zich om de relatie tussen de Belgische en Turkse gemeenschap te verdiepen en wendt hiervoor cultuur – in de breedste zin van het woord – aan. Beltud is tevens stichtend lid van Fedactio. Meer informatie via www.beltud.be

Share it:

ACTIVITEITEN

Kleuren van Belgie

Kunst en Cultuur

Mededelingen

Nationaal

Sociale cohesie

Top Projecten

Post A Comment: