Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Inschrijvingen tekenwedstrijd “BETER MILIEU” zijn gestart!

Share it:
Eén van de allerleukste initiatieven die de Vlaamse Olympiade Vereniging organiseert is de jaarlijkse tekenwedstrijd. Alle leerlingen tussen de 8 en 14 jaar worden gevraagd om een mooie tekening te maken rond één bepaald thema. Uit al die mooie tekeningen, worden er elk jaar winnaars gekozen.

Thema: Beter milieuDe Tekenwedstrijd is gericht op de leerlingen van de tweede en derde graad basisonderwijs en 1ste graad secundair onderwijs. Bedoeling is dat de leerlingen een mooie tekening maken van wat zij denken over het thema "Beter milieu". Daarvoor mogen ze alle materialen gebruiken (kleurpotloden, verf, wasco,... ).

DeadlineWanneer de tekening klaar is, schrijf dan aan de achterkant je gegevens (naam, adres, leeftijd, klas, school). Laatste inschrijvingsdatum en indienen van de tekeningen: 13 november 2015.

PrijzenDe prijzen worden uitgereikt per graad. De eerste prijs is een tekentablet. Alle andere prijzen kan je vinden op de website. Alle finalisten worden samen met hun ouders uitgenodigd op de prijsuitreiking die doorgaat in het Stadhuis van Brussel.

Voor meer informatie en online inschrijven kan je terecht op de website: teken.vlaamseolympiades.be
Share it:

ACTIVITEITEN

Jeugd

Kunst en Cultuur

Ledenactiviteiten

Nationaal

Onderwijs

Vlaamse Olympiade Vereniging

Post A Comment: