Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Beltud neemt deel aan gemeenschapsevenement "Levensloop"

Share it:
Beltud, Vereniging voor Belgisch-Turkse Vriendschap, heeft op 13-14 september zich gemobiliseerd voor het gemeenschapsevenement “Levensloop” door een verkoopstand in Evere te plaatsen. Alle opbrengsten van de verkoop werden geschonken aan de Stichting tegen kanker.

Gedurende 24 uur, hebben de aanwezigen zich gemobiliseerd om de mensen die deze ziekte hebben overwonnen of nog steeds hier tegen aan het vechten zijn te steunen. Het doel hiervan is voornamelijk  solidariteit tonen en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker.

Dit jaar, heeft Beltud, één van onze aangesloten verenigingen, zijn eigen team gecreëerd en deelgenomen aan de strijd tegen kanker. Lokale vrijwilligers van de vereniging waren gedreven door een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij hielden een verkoopstand met Turkse specialiteiten op 13-14 september in Evere. Alle opbrengsten van de verkoop werden geschonken aan de Stichting tegen kanker.

Het gemeenschapsevenement Levensloop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker. Het  is een evenement waar de moed van mensen met kanker gevierd wordt, waar de mensen worden herinnerd die aan kanker zijn overleden en waar samen gestreden wordt tegen de ziekte.

Share it:

ACTIVITEITEN

Beltud

Brussel

Ledenactiviteiten

Sociale cohesie

Post A Comment: