Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Tweede vriendschapsbrunch Beltud zorgt voor wederzijdse kennismaking enbegrip

Share it:
Op zondag 25 januari organiseerde Beltud Limburg samen met de Maasmechelse afdeling van vzw Vuslat haar tweede vriendschapsbrunch in het kader van het project ‘De Kunst van het Samenleven'.
Tweede vriendschapsbrunch
Na een succesvolle eerste vriendschapsbrunch vond een tweede vriendschapsbrunch in het nieuwe jaar plaats, ditmaal in Maasmechelen. In samenwerking met de Maasmechelse afdeling van vzw Vuslat werd er een rijkelijk gevuld buffet gratis aangeboden voor de aanwezigen. Een volle zaal, lekker eten en vooral het gezellig samenzijn waren de juiste ingrediënten om de hele voormiddag te vullen met wederzijdse kennismaking en vriendschap.

‘De Kunst van het Samenleven’
Beltud organiseert in het kader van het project ‘De Kunst van het Samenleven’ vriendschapsbrunches om de verschillende lokale gemeenschappen, culturen en organisaties te verenigen. Vriendschapsbrunches zijn een uitgelezen gelegenheid om op een informele manier de buren en genodigden kennis te laten maken met elkaar en de werking van de verenigingen.

Over Beltud
De Vereniging voor Belgisch-Turkse Vriendschap (Beltud) werd in 2010 opgericht met als doel de vriendschap en dialoog tussen de verschillende gemeenschappen in België te bevorderen. Beltud engageert zich om de relatie tussen de Belgische en Turkse gemeenschap te verdiepen en wendt hiervoor cultuur – in de brede zin van het woord – aan.
Meer informatie via www.beltud.be

Share it:

ACTIVITEITEN

Beltud

Ledenactiviteiten

Limburg

Sociale cohesie

Vuslat

Post A Comment: