Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Musa Soydemir opnieuw voorzitter FEDACTIO

Share it:

Net als in de voorgaande jaren zal Musa Soydemir in de komende beleidsperiode als voorzitter van FEDACTIO zijn rol vervullen. Er zijn vijf nieuwe namen toegevoegd aan de Raad van Bestuur: Arzu Pehlivan, Tuncer Akarca, Musa Sarihan, Fatih Pinar en Sinan Gündüz.

FEDACTIO, de Federatie van Actieve Verenigingen van België, die werd opgericht eind mei 2010, heeft haar vierde jaarlijkse Algemene Vergadering gehouden op 19 oktober 2014. Deze werd gehouden op het hoofdkantoor van de federatie en werd bijgewoond door 50 vertegenwoordigers van de aangesloten verenigingen en leden van de Raad van Bestuur.

Activiteitenverslag
Na een voorstelling en goedkeuring van de activiteiten en evenementen van FEDACTIO georganiseerd in het kader van het 50ste jaar van de Turkse gemeenschap in België door Yüksel Kaya, gedelegeerd bestuurder, werd het woord gegeven aan Özkan Yilmaz, Secretaris-Generaal. Yilmaz hield een presentatie over de nieuwe structuur van FEDACTIO en zette de doelstellingen voor het beleidsjaar 2015-2019 uiteen. Hierbij legde Yilmaz de nadruk op de wettelijke verplichtingen die de verenigingen dienen op te volgen.

Structuur
In de Algemene Vergadering is beslist om beide platformen Onderwijs / Jeugd en Ondernemers / Professionals te splitsen. Hiermee is het totaal aantal platforms gestegen van vijf naar zeven.

Benoemingen
Er zijn negen namen verkozen die zullen zetelen in de Raad van Bestuur. Bestaande uit vier reeds bestaande leden en vijf nieuwe leden. Deze personen zijn Musa Soydemir, Arzu Pehlivan, Betül Tugba Yesilyurt, Esra Calik, Tuncer Akarca, Hüseyin Kekeç, Musa Sarihan, Fatih Pinar en Sinan Gündüz. De nieuwe Raad van Bestuur herkoos unaniem Musa Soydemir opnieuw als voorzitter van FEDACTIO. 
Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Nationaal

Post A Comment: