Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Seminarie over overheidsopdrachten voor leden van Betiad Limburg

Share it:
De leden van Fedactio (Federatie van Actieve Verenigingen van België) hebben hun krachten in Genk samengebundeld. Betiad heeft in samenwerking met Damla en Vuslat in het  gebouw van Vuslat Genk een seminarie georganiseerd. Deze leerrijke seminarie vond plaats op donderdag 30 januari 2014 om 19u30 en duurde tot 22u30.

Mevr. Hatice Kör van Group Hinckit was te gast voor deze seminarie. Vanuit de leden van Betiad en  Damla was er veel interesse voor dit onderwerp. Dit was een unieke gelegenheid voor de aanwezigen om zich meer te informeren over overheidsopdrachten en om vanuit professionele hoek antwoorden te krijgen op specifieke vragen. De aanwezigen werden ook aangespoord om zich niet te laten afschrikken door overheidsopdrachten. Deze opdrachten zijn, volgens Kör, niet alleen bestemd voor de allergrootste zelfstandigen of ondernemers van België.

Na deze belangrijke infosessie zijn de aanwezigen gebleven om te genieten van een drankje en hadden ze de gelegenheid om kennis te maken met anderen voor het uitbreiden van hun  netwerk.


 
Share it:

ACTIVITEITEN

Limburg

Ondernemers

Post A Comment: