Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Tovap Limburg organiseert seminarie over voorschoolse educatie insamenwerking met Vuslat

Share it:
Op 2 april 2014 woensdagavond tussen 19u en 21u was Prof. Dr. Nese Ozkal te gast bij Vuslat Maasmechelen. Als onderdeel van een reeks lezingen over de opvoeding van kinderen, georganiseerd door Tovap, werd de opvoedkundige van de Akdeniz Universiteit uitgenodigd voor een seminarie over voorschoolse opvoeding.

Prof. Dr. Nese Özkal informeerde het publiek, dat bestond uit jonge en kandidaat-moeders, over de ontwikkelingfases die kinderen vanaf de geboorte tot hun 6de jaar doorstaan.
Gezinnen die kinderen grootbrengen doen dat door wat ze van hun ouders hebben geleerd of via de verschillende media waarvan ze het hebben vernomen. Door middel van deze seminarie kregen de moeders de mogelijkheid om toegelicht te worden door en vragen te stellen aan een deskundige.

De moeders waren zeer geïnteresseerd, aangezien de ontwikkeling van het kind tussen 0 en 6 jaar, dus voor de schoolplicht, zeer belangrijk en vormend is. Door die ontwikkeling juist aan te pakken kan een kind de nodige bagage meegegeven worden  zodat een eerste stap in de ontwikkeling van het kind op een succesvolle manier gezet wordt.

De deelnemers waren opgetogen om te kunnen deelnemen aan een dergelijke lezing gehouden door een professionele opvoedkundige.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Onderwijs

Post A Comment: