Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

For Youth op bezoek bij burgemeester Bernard Clerfayt

Share it:
De verantwoordelijken van For Youth (project gegroeid vanuit het Platform Onderwijs en Jeugd) en de deelnemers van het Peterschapsproject, hebben samen een bezoek gebracht aan de burgemeester van Schaarbeek, Bernard Clerfayt. De ontmoeting vond plaats in het gemeentehuis en duurde ongeveer één uur.



Tijdens het bezoek werden For Youth en het Peterschapsproject voorgesteld aan de Burgemeester, die zelf overigens ambassadeur is van dit project. De ploeg was getuige van veel enthousiasme met de start van het project. De Burgemeester bevestigde dat dit soort werkingen een mens op sociaal vlak heel veel zaken kan bijbrengen. Deze stelling illustreerde hij met een korte uiteenzetting over zijn eigen verleden binnen de scouts en een aantal andere jongerenwerkingen.

Na de voorstelling nam meneer Clerfayt uitgebreid de tijd om in te gaan op specifieke vragen van de jongeren. Als afscheidscadeau overhandigde Mustafa Unal, één van de belangrijkste sponsors van het project, hem een gepersonaliseerde voetbaltrui zoals ze ook tijdens de finale van het project gedragen zullen worden. De burgemeester zei nog het tof te vinden om als ambassadeur van de ploeg deel te mogen uitmaken van het peterschapsproject.
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Jeugd

Leden Activiteiten

Post A Comment: