Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Een snuifje kunst in Genk

Share it:
Damla organiseerde een bezoek aan Studio Pieter Stockmans.
De studio Piet stockmans bevat een rijke collectie over de kunst. Het moment dat je de studio binnenkomt, voel je je meteen in een andere omgeving. Rijke collecties nodigen je al meteen uit.

De studio Pieter Stockmans heeft een zeer opvallende ontwerp waar alle aandacht naar wordt gezogen. De studio is het enige atelier in België dat hardporselein maakt. Er is dan ook zeer bewust nagedacht over het gekozen materiaal. Alle gebruikte materialen en de verwerking in de studio zijn identiek aan de beste porselein fabrikanten uit Beieren en Limoges. Het porselein is van de hoogste kwaliteit. De hoge baktemperatuur staat garant voor een volledig dicht gesinterd product. Het glazuur van hardporselein staat borg voor de hoogste kwaliteit in het segment van het serviesgoed. Het porselein is ook bestand tegen de zwaarste poets- en schuurmiddelen. Het is tevens geschikt voor microgolven en vaatwasser.

De rondleiding in de studio gebeurde samen met een gids. Onze leden konden genieten van een leerrijke dag over de rijke kunst van Genk. De uitstap werd afgesloten met samen iets te drinken.

Op het einde van deze kunst uitstap waren al onze deelnemers zeer tevreden. Ze verwachten van Damla terug gelijkaardige sociale en culturele activiteiten.

Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Vrouw en Maatschappij

Post A Comment: