Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

BETIAD Limburg bezoekt Keulen

Share it:
Betiad ondernemersvereniging heeft op 30 december een reis georganiseerd naar Keulen.
70 leden bestaande uit ondernemers en zelfstandigen hebben deelgenomen aan deze activiteit. Deze tocht begon bij bezoeken van het Gymnasium Dialog school project dat door Turkse ondernemers in Keulen is gestart.

Daarna hebben ze een bezoek gebracht aan hun collega's in Keulen, SYNKO vereniging. Het bestuur van SYNKO heeft dan samen met de Limburgse bezoekers gegeten. Na het eten werd er thee aangeboden. Daar sprak de algemeen secretaris van SYNKO ondernemers vereniging de heer Ali Can, hij gaf algemene uitleg over de werking van de vereniging. Daarna heeft de voorzitter van Gymnasium Dialog de heer Alp Ozcan hun schoolproject toegelicht aan de bezoekers.

Als laatst kreeg de coördinator van Betiad Limburg de heer Bulent Agcan het woord en heeft hij gesproken over het Lucerna college project in Houthalen. Het grootste probleem van de Turken in Europa is het ongesc hooldheid lichtte Agcan toe en voegde daaraan toe dat 'als een ondernemersvereniging geen steun biedt aan een schoolproject, dat dat geen ondernemersvereniging is'. Dit waren de laatste woorden van Agcan. Na het netwerken van de deelnemers is de avond beëindigd.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Ondernemers

Post A Comment: