Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Vuslat Maasmechelen maakt kennis met zijn buren

Share it:
Op donderdag 15 november 2012 waren onze buren te gast in ons Gemeenschapscentrum in Maasmechelen. Het was een aangenaam moment voor ons om kennis te maken met onze buurt en voor de buurtbewoners om hun nieuwe buren beter te leren kennen.

De hoofdactiviteiten van Vuslat zijn socio-culturele, educatieve activiteiten organiseren en het opzetten van liefdadigheidsprojecten. Mensen kunnen tegenwoordig zonder problemen leven binnen hun gemeenschap. Maar als het neerkomt op interactie tussen de verschillende gemeenschappen, schiet men meestal te kort.

Om dit te verbeteren wil Vuslat zijn steentje bijdragen. We leven in een multiculturele samenleving en men komt op de een of andere manier in contact met verschillende culturen. Met zijn activiteiten wil Vuslat bruggen bouwen tussen de verschillende culturen en sociale cohesie bevorderen en mensen iets bijleren over de verschillende culturen, leef- en eetgewoonten.

Na een presentatie waarin algemene informatie werd gegeven over Vuslat, konden de gasten genieten van een lekkere maaltijd. Vervolgens kregen de gasten het woord om vragen te stellen over de werking en activiteiten van Vuslat waarop ons bestuur, de coördinator en meerdere vrijwilligers een antwoord gaven. Op het einde van de avond kregen de gasten nog een rondleiding in het gebouw van het gemeenschapscentrum.
Share it:

ACTIVITEITEN

Kunst van het Samenleven

Leden Activiteiten

Limburg

Post A Comment: