Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Lijsttrekker CD&V Maasmechelen Raf Terwingen bij Vuslat

Share it:
Op 21 september organiseerde Fedactio in Maasmechelen de tweede bijeenkomst rond het thema 'Actief Burgerschap' om zijn leden te laten kennismaken met de verschillende partijen naar aanleiding van de naderende gemeenteraadsverkiezingen.
Ditmaal was Raf Terwingen, lijsttrekker voor CD&V in Maasmechelen te gast in het gemeenschapscentrum Vuslat.

De kandidaat-burgemeester sprak de tientallen aanwezigen van onze lidverenigingen toe. Na de verwelkoming door het bestuur van Fedactio hebben de aanwezigen kennisgemaakt met Fedactio en de lidverenigingen. Özkan Yilmaz, regiodirecteur van Fedactio Limburg, gaf een gedetailleerde uitleg over de activiteiten en doelstellingen van Fedactio. De bestuursleden van Vuslat vzw, Damla vzw en Betiad vzw hebben ook een korte informatie gegeven over hun activiteiten en toekomstpersectieven.

Vervolgens werd overgegaan tot het tweede deel van de infoavond en kreeg de heer Terwingen, CD&V-fractievoorzitter, het woord. De toespraak van de heer Terwingen ging voornamelijk over onderwijs, mobiliteit en ondernemerschap. Hij vertelde dat men initiatieven en maatregelen moet nemen om de taalachterstand bij jongeren weg te werken en wil hierbij graag samenwerken met Vuslat inzake huistaakbegeleiding. Hij zei ook dat hij eventueel als vrijwilliger les zou kunnen geven.

Na de toespraak van de heer Terwingen kregen zijn medekandidaten Mustafa Uzun, Mieke Ramaekers en Cevdet Er het woord om zichzelf voor te stellen. Na de vragenronde eindigde deze boeiende infoavond met een receptie.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Post A Comment: