Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Betiad Limburg houdt gespreksavond over investeren

Share it:
De Federatie van Actieve Ondernemers Limburg (Betiad Limburg) gaf in het teken van de ramadanmaand een iftardiner en aansluitend een gespreksavond over investeren voor de plaatselijke ondernemers.

Na het iftaretentje in Limburg gaf Ali Ozaktan, coördinator van Betiad Limburg-Genk, de toehoorders meer informatie over Betiad. “Wij onderzoeken voornamelijk hoe wij de ondernemers beter kunnen steunen en helpen contacten te leggen voor ondernemers die zaken willen doen in België of in het buitenland. Een andere taak is ondernemers op weg helpen die een overstap willen wagen naar andere sectoren.” Ozaktan vermeldde dat er binnenkort een businesstrip naar het buitenland wordt gemaakt: “Er zijn verschillende landen met een groot investeringspotentieel. In landen zoals China en Polen zijn de handelsnetwerken goed ontwikkeld. Wij willen die landen bezoeken met onze leden.”

Een van de aanwezigen op het diner was Halil Kocabey. De ondernemer die investeringen heeft gedaan in Kirgizië, sprak het publiek kort toe en spoorde de aanwezige Betiadleden aan te investeren in het land. Volgens Kocabey is Kirgizië een goed ontwikkeld land en kent het snelle evoluties in de landbouw- en textielsector. Kocabey liet nog weten dat men in Kirgizië Turkse producten sterk boven de Chinese verkiest.
Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Ondernemers

Post A Comment: