Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Ondernemers uit Gaziantep uitgenodigd bij Betiad

Share it:
Op zondag 17 juni onthaalde Betiad een delegatie van ondernemers uit Gaziantep, een stad in het zuidoosten van Turkije. De ondernemers, die lid zijn van de SunDer-vereniging, bezochten ons land met als doel mogelijke samenwerking te bespreken.


De delegatie bestond uit 12 ondernemers voornamelijk actief in de textiel-, landbouw- en immobiliënsector. Algemeen coördinator van Fedactio dhr. Yüksel Kaya en algemeen voorzitter van Betiad dhr. Ertugrul Demir ontvingen de gasten en de ondernemers van Betiad in de receptieruimte.

Het programma ving aan met een presentatie van de verenigingen SunDer, Fedactio en Betiad. Vervolgens werden verschillende actuele onderwerpen zoals de Belgische economie, de markt van de Europese Unie en de economische crisis besproken. De ondernemers kregen de mogelijkheid zichzelf en hun bedrijf voor te stellen en hun verwachting over de ontmoeting te uiten. Naast 12 ondernemers van SunDer namen ook 45 leden van Betiad deel aan de vergadering. Nadat de ondernemers tijdens het programma de kans kregen elkaar te spreken werden de eerste stappen voor een langdurige samenwerking gezet.
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Leden Activiteiten

Ondernemers

Post A Comment: