Op maandag 4 juni 2012 organiseerde Inspiration in het gebouw van Fedactio Antwerpen de eerste kookavond met Philip Heylen (Schepen cultuur en toerisme), zijn vrouw Antoinette Dieleman, zijn medewerker Jos en Nahima Lanjri (volksvertegenwoordiger CD&V).
De gasten werden op een zeer aangenaam manier verwelkomd. Philip Heylen begon met enkele kleine inlichtingen over de gerechten die ze gingen maken.
Het menu bestond uit: Thaïse soep met gambas Tonijn met gembersaus Mediterraans gekruide aardappelen Frisse sla met zelfgemaakte dressing Als dessert: Chocomousse en aarbeien bavarois
Tijdens het koken hebben de gasten de gelegenheid gekregen om van de kookkunst te proeven en vragen te stellen aan de politici.
We hebben ook allerlei tips gekregen van Philip Heylen en zijn medewerker Jos.
Als dank hebben we op het einde van de avond Philip Heylen en Nahima Lanjri een kader met Ebrukunst (papiermarmeren) geschonken.
Het was alvast een zeer smakelijk, leerzaam en een gezellig avond voor ons allen.
Post A Comment: