Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Onze vestiging in Antwerpen heeft haar deuren geopend

Share it:
De directie van de Antwerpse vestiging van Fedactio, opende officieel haar nieuwe gebouw op 13 maart met een receptie. De openingsreceptie werd bijgewoond door 250 gasten waaronder de burgemeester van Antwerpen, Patrick Janssens; federale volksvertegenwoordigers Zuhal Demir en Nahima Lanjri; schepen van Antwerpen, Güler Turan en Turkse consul-generaal in Brussel, Deniz Çakar.

De openingstoespraak werd gehouden door Musa Soydemir, voorzitter van de Raad van Bestuur van Fedactio, die Fedactio voorstelde en de werking van de 5 platforms uiteenzette.

Musa Soydemir wees op het belang van ieders actieve rol in de toekomst van onze kinderen en die van België. Hij voegde toe dat verschillende NGO’s samenkomen onder de koepel van Fedactio met als doel het bijdragen tot en het bereiken van de sociale cohesie.

Soydemir beweerde dat de productiviteit van Fedactio gebaseerd is op de Belgische leuze ‘Eendracht maakt macht’. Hij zette zijn gesprek voort door te zeggen dat zij zich bewust waren van hun sociale verantwoordelijkheden en alle educatieve projecten steunden die vruchten zullen afwerpen voor de komende generaties.

Na Soydemir werd het woord gevoerd door Patrick Janssens, burgemeester van Antwerpen. Achtereenvolgens kwamen Güler Turan, schepen van Antwerpen; Zuhal Demir en Nahima Lanjri, federale volksvertegenwoordigers en Deniz Çakar, Turkse consul-generaal in Brussel aan het woord. Na de toespraken knipten zij het openingslint samen door.

De openingsceremonie werd voortgezet door een gezamenlijke foto van onze eregasten, aan wie een boeket en een aandenken werden geschonken. De avond eindigde met een open buffet onder het zacht getokkel van de citer.
Share it:

ACTIVITEITEN

Antwerpen

Fedactio Activiteiten

Post A Comment: