Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Fedactio Limburg organiseert Wandeling met Nieuwkomers

Share it:
 
Op zondag 13 december organiseerde Fedactio Limburg in het kader van de Warmste Week een "Wandeling met nieuwkomers". De bedoeling van de wandeling is om hun Nederlands te oefenen, maar er werd nog veel meer leuks gedaan.  
 
De Limburgse vrijwilligers stippelden een wandeling uit voor de nieuwkomers in verschillende natuurparken en wandelgebieden. Tijdens de wandeltochten kregen de deelnemers de kans om elkaar beter te leren kennen. Het doel van dit wandelinitiatief was om samen met de vrijwilligers Nederlands te oefenen met de vrijwilligers. En iedereen heeft ook met volle teugen genoten van de natuur. 

 
Achteraf hebben de deelnemers afgesproken om nog meer samen te gaan wandelen. "Het was een leuke praktijkervaring. We hadden niet verwacht dat we zoveel plezier zouden hebben", klonk het bij de deelnemers. Deze wandelingen zijn niet te enige initiatieven van Fedactio Limburg voor de Warmste Week. Er zullen nog online-activiteiten plaatsvinden waarbij vrijwilligers en nieuwkomers samen een krant en een stripboek zullen lezen.


Share it:

Fedactio Activiteiten

Limburg

Vluchtelingen

Wandeling

Post A Comment: