Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Kookmee Kerstspecial in Leefdaal

Share it:
Vrijwilligers van de vrouwenvereniging Golden Rose Limburg hebben op uitnodiging van het Katholiek Vormingswerk voor Landelijke Vrouwen (KVLV) deelgenomen aan de kerstviering in Leefdaal, Vlaams-Brabant. Maar voor iedereen samen aan tafel  ging, brachten de vrouwen een bezoek aan Mama’s depot, een project van de vrijwilligers van KVLV voor vrouwen en gezinnen uit de regio die het financieel niet breed hebben. 


De dag is begonnen met een bezoek aan Mama’s Depot, een initiatief van drie plaatselijke KVLV-groepen. Mama’s Depot is een klein winkeltje waar mensen met een laag inkomen terecht kunnen om de nodige levensartikelen aan een lagere prijs in te slaan. Na het bezoek aan Mama’s Depot werden de vrijwilligers van Golden Rose uitgenodigd door Annemie, stafmedewerker ‘Bewust en Lekker Eten’ bij KVLV.



Samen met Annemie bereide de groep een heerlijk kerstmaal voor kerstavond. Tijdens het eten werd er druk gepraat en de aanwezigen leerden elkaar beter kennen. Na het diner hebben de vrouwen samen genoten van een optreden van een kerstkoor en uit volle borst meegezongen. Het was een erg gezellige avond waar beide vrouwenverenigingen veel van elkaar hebben bijgeleerd. Zowel Golden Rose en KVLV hebben de smaak te pakken en werken aan uitbreiding van deze avond voor de kerstperiode 2020! Later meer hierover!



Share it:

ACTIVITEITEN

armoede

fedactio limburg

fedactio vlaanderen

feminisme

Golden Rose

Humanitaire Hulp

Interreligieuze dialoog

KookMEE

Ledenactiviteiten

Lidvereniging

Limburg

Post A Comment: