Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Fedactio Antwerpen organiseert een politieke speeddate

Share it:
Met de komende verkiezingen zijn veel burgers geëngageerd om alles te weten te komen over hun lokale politici en hun standpunten. Om aan deze vraag tegemoet te komen organiseerde Fedactio Antwerpen daarom een politieke speeddate op woensdag 3 oktober 2018. Deelnemers kregen er de kans om het politieke landschap te verkennen, dankzij de face-to-face gesprekken.


Op het evenement waren alle grootste partijen van Antwerpen vertegenwoordigd.  Aanwezig waren: Philippe Debacker [Open Vld], Nabilla Aitdoud [N-VA], Tom Meeuws [sp.a], Nahima Lanjiri [CD&V] en Karen Maes [Groen]. Zij mochten plaatsnemen aan vijf tafels, elk met een verschillend thema: economie, mobiliteit, onderwijs, diversiteit en jeugd. Aan elk van de politici werd gevraagd om elke 10 minuten te roteren zodat ze telkens een ander onderwerp met een verschillend publiek konden bespreken.

Zodra alle topics afgerond waren, konden de deelnemers, politici en organisatoren genieten van een deugddoende receptie. Hopelijk heeft dit evenement ervoor gezorgd dat een aantal nog twijfelende kiezers de knoop kunnen doorhakken op 14 oktober.

Share it:

ACTIVITEITEN

Antwerpen

Ledenactiviteiten

Sociale cohesie

Post A Comment: