Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Fedactio's nieuwjaarsreceptie: ook in 2018 de belofte om in te zetten op de kunst van het samenleven

Share it:


De genodigden klappen voor de inspirerende speech van Musa Soydemir tijdens de nieuwjaarsreceptie van Fedactio voor het jaar 2018.
Alleen blije gezichten bij de speech van Musa Soydemir. 

Op donderdag 25 januari zette Fedactio 2018 optimistisch in met haar nieuwjaarsreceptie. Vanaf 18 u. 30 waren de gasten welkom voor een drankje en een veelheid aan zelfgemaakte versnaperingen, verzorgd door een echte chefkok.

Velen lieten zich al bij het binnenkomen verleiden door een stukje Turks Fruit of Ferrero Rocher. De zoetigheid was even goed verteerbaar als de excellente speech van de voorzitter Musa Soydemir en aansluitende voordracht van Secretaris Generaal Özkan Yilmaz, bijgestaan door platformvoorzitter Onderwijs Sema Aydoyan langs franstalige zijde.

De boodschap was duidelijk: “Wij staan nog steeds voor dezelfde waarden als bij de oprichting van onze organisatie, waarden zoals democratie, vrijheid van meningsuiting, gendergelijkheid, sociale rechtvaardigheid, gelijke kansen, pacifisme en respect voor de ander, ongeacht de geloofsovertuiging of achtergrond.” Na een terugblik op de periode 2016, werden enkele topprojecten van 2017 uitgelicht, onder andere de oprichting van het achtste platform “solidariteit en humanitaire hulp” en het succesvolle Iftarmee/iftarons.


“Niets zal ons weerhouden om de kunst van het samenleven vol passie en enthousiasme waar te maken,” vertelde Secretaris Generaal Özkan Yilmaz enthousiast. Fedactio gaat dus verder, door de inzet en steun van onze medewerkers, vrijwilligers, partners en sympathisanten zal 2018 hopelijk weer een topjaar worden, misschien met een even geslaagde nieuwjaarsreceptie.
Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Post A Comment: