Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Ondernemers profiteren met de KMO voordeelkaart van exclusieve kortingen

Share it:
Sinds mei 2015 kunnen ondernemers en hun medewerkers genieten van de voordelen van de KMO Voordeelkaart, een initiatief van de Federatie van Actieve Ondernemers van België (BETIAD).

KMO VoordeelkaartHet ambitieuze project KMO Voordeelkaart is in opdracht van BETIAD geïnitieerd. Met meer dan 710 aangesloten ondernemers en ruim 5.000 medewerkers, heeft de KMO Voordeelkaart een sterke onderhandelingspositie. Dankzij dit grote collectief kan de KMO Voordeelkaart exclusieve voordelen bieden op verschillende terreinen aan ondernemers en hun medewerkers. Op het gebied van vliegvakanties, auto’s, brandstof, verzekeringen, kantoorartikelen,energie en opleidingen.

Professionalisering KMO’sNaast de financiële voordelen geeft de KMO Voordeelkaart ook de mogelijkheid voor ondernemers om zich verder te professionaliseren. Door de partnerschappen met advocatenkantoren, opleidingsinstituten en accountantsbureaus kunnen de KMO Voordeelkaarthouders genieten van exclusieve diensten. Zoals de Quickscan van KPMG, via deze dienst kunnen de ondernemers hun sterke en zwakke punten vaststellen en zich financieel verder professionaliseren.

Bekende merkenVia de KMO Voordeelkaart kunnen ondernemers en hun medewerkers profiteren van exclusieve voordelen bij onder andere Mercedes-Benz, Corendon, Vivium, Q8, KPMG, Crowne Plaza, DeRoanne, Mobistar en tal van andere organisaties op uiteenlopende gebieden.

Besparing van €4.000 per jaarBetiad streeft ernaar met ruim 100 aanbieders samen te werken en een gemiddelde kostenbesparing met de KMO Voordeelkaart van €4.000 per jaar te garanderen.

Website projectOp de officiële website www.kmovoordeelkaart.be kunt u meer informatie vinden en de KMO Voordeelkaart aanvragen.

Share it:

ACTIVITEITEN

Betiad

Ondernemers

Post A Comment: