Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Betiad met Brusselse en Limburgse ondernemers naar Belgrado

Share it:
Van 23 tot 26 november 2015 trok Betiad met een tiental Brusselse en Limburgse ondernemers naar de beurs “Belgrade Furniture Fair” op persoonlijke uitnodiging van de Minister van Economie van Servië. Vol verwachting om inspiratie op te doen en bedrijven te ontmoeten bezochten de ondernemers de grootste meubelbeurs van de Balkanregio.

Een tiental Brusselse en Limburgse ondernemers hebben onder begeleiding van de regiodirecteurs van Brussel en Limburg een geslaagde driedaagse businesstrip naar Servië gerealiseerd. Met 480 exposanten vanuit 40 verschillende landen en een jaarlijks bezoekersaantal van 47.000 op een oppervlakte van 50.000 m² is de “Belgrade Furniture Fair” de grootste meubelbeurs van de Balkanregio. Dit was een belangrijke reden om in te gaan op de persoonlijke uitnodiging van de Minister van Economie van Servië.

De eerste twee dagen hebben de ondernemers ruim de tijd genomen om de beurs “Belgrade Furniture Fair” te bezoeken. Op de tweede dag werden ze ontvangen op de Ambassade van België in Belgrado. Onze ondernemers en de gastheer van de Belgische ambassade waren vergenoegd over deze ontmoeting. Op de derde dag hebben de ondernemers de beurs voor een laatste keer bezocht om de nieuwe overeenkomsten af te sluiten.

De driedaagse businesstrip naar Servië was een enorm succes. De ondernemers waren één voor één zeer content over de resultaten van de businesstrip. Betiad zal in de toekomst vaker soortgelijke activiteiten organiseren. “Bedoeling van de businesstrip was om bedrijven te ontmoeten en de ondernemers te inspireren. Daar zijn we zeker in geslaagd. De toekomst van onze ondernemers ligt voor een groot deel in internationalisering”, aldus de verantwoordelijke van Betiad.

Over Betiad
De Federatie van Actieve Ondernemers van België (Betiad) is sinds 1997 actief als ondernemersorganisatie die de gemeenschappelijke nationale en internationale belangen van aangesloten ondernemers behartigt. De zes lokale Betiad-ondernemersverenigingen zijn vertegenwoordigd in Brussel, Antwerpen, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Betiad is een lid van Fedactio. Meer info via www.betiad.be  
Share it:

ACTIVITEITEN

Brussel

Ledenactiviteiten

Limburg

Ondernemers

Post A Comment: