Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Damla en Vuslat organiseren Ladies Coffee Night samen met Meryame Kitir

Share it:
Op 12 februari 2014 organiseerde Damla in samenwerking met Vuslat een Ladies Coffee Night. Gastspreekster van de dag was Meryame Kitir.

Om na een werkdag even uit te blazen en te netwerken organiseerde vzw Damla samen met Vuslat op 12 februari met Meryame Kitir de Ladies Coffee Night in Maasmechelen. De Ladies Coffee Night is een ontmoetingsmoment tussen vrouwen met diverse achtergronden, dit om de sociale contacten te verbeteren en de vriendschapsbanden te versterken onder het genot van een kopje koffie. Met deze bijeenkomst biedt vzw Damla aan de vrouwen ook de mogelijkheid om te discussiëren over de gevarieerde problemen aanwezig in de maatschappij. Dankzij de rijke ervaringen van ons gastspreekster Meryame Kitir hebben wij als Damla een ruimer beeld  kunnen bieden aan de deelnemers over de problematieken  die zich voordoen in het heden en kunnen voorkomen in de toekomst.
Het werd een heel gezellige avond waar de aanwezigen de kans hadden om  hun zegje te doen en om vragen te stellen. Wat zorgde voor een positieve interactie met de gastspreekster Meryame Kitir. Na de uiteenzetting hield één van de gedreven vrijwilligsters van Vuslat een dankwoord aan Mevrouw Kitir en de aanwezigen. En om deze mooie avond niet te vergeten kreeg de gastspreekster een tekening van een tulp gemaakt van Ebru.

Share it:

ACTIVITEITEN

Leden Activiteiten

Limburg

Sociale cohesie

Vrouw en Maatschappij

Post A Comment: