Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

N-VA-lijsttrekker Maasmechelen Erik Ver Berne op bezoek bij Fedactio inhet kader van 'Actief Burgerschap'

Share it:
Op donderdag 27 september organiseerde Fedactio in Maasmechelen de derde bijeenkomst rond het thema 'Actief Burgerschap' om zijn leden te laten kennismaken met de verschillende partijen naar aanleiding van de naderende gemeenteraadsverkiezingen.

Ditmaal waren Erik Ver Berne, lijsttrekker voor N-VA, Jan Valgaeren, voorzitter N-VA en kandidaat-gemeenteraadsleden Bert Dexters en Andy Pieters te gast in het gemeenschapscentrum Vuslat. Na een eerste gesprek met de bestuursleden van Fedactio en de lidverenigingen Damla, Vuslat en Betiad Maasmechelen kreeg de heer Ver Berne het woord.

Naar aanleiding van de naderende gemeenteraadsverkiezingen, gaf de kandidaat-burgemeester informatie over hun toekomstvisie voor Maasmechelen. Tijdens zijn toespraak kaartte hij de sociale problemen zoals de veiligheid op straat, de mobiliteit en openbare werken en drugsproblematiek aan. Hij benadrukte dat men door een goede keuze van transportmiddel en de invoering van een sterke en performante infrastructuur, de verkeersveiligheid zou verbeteren.

'In plaats van meer blauw op straat, willen wij blauw meer op straat'. Hierdoor zullen de inwoners en ondernemers zich veiliger voelen', ging de heer Ver Berne verder. Hij deelde mee dat ze gaan onderzoeken op welke wijze de wijkagenten ontheven kunnen worden van de administratieve taken die hun beletten om zich met hun kernactiviteiten bezig te houden. Daarna kwam er een vragenronde waarin het partijbeleid, de integratie en identiteit besproken werden. Tenslotte eindigde deze infoavond met een receptie.
Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Limburg

Post A Comment: