Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Viceminister-president van de Vlaamse Regering, Ingried Lieten was tegast bij Fedactio Limburg

Share it:
Op dinsdag 20 maart werd Ingrid Lieten, Viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Innovatie, Overheidsinvesteringen, Media en Armoedebestrijding, verwelkomd in de Hasseltse vestiging van onze federatie.

Onze gast werd verwelkomd door Özkan Yılmaz, regiodirecteur van Fedactio Limburg; Mevlüt Akgüngör, voorzitter van het Platform Kunst, Cultuur en Media; Bahattin Koçak, coördinator van de vereniging voor Belgisch-Turkse Vriendschap(Beltud); en verschillende vertegenwoordigers van lidverenigingen.

Tijdens het kennismakingsdiner vertelden vertegenwoordigers van Beltud, de federatie van Actieve Ondernemers Betiad, de vereniging voor actieve vrouwen Damla, studiecentrum Tempus en studentenverenging Integraal de structuur en de werking van hun eigen vereniging. Vervolgens hebben Özkan Yilmaz en Mevlüt Akgüngör onze gasten ingelicht over de doelen en het perspectief van Fedactio. Bovendien werd de Internationale Onderwijsconferentie aangehaald, die in maart heeft plaatsgevonden en de activiteiten en projecten, die georganiseerd worden door de verschillende platforms.

Minister Lieten luisterde geïnteresseerd en zei dat ze deze inspanningen enorm apprecieerde. Daarnaast vertelde zij over haar eigen studie- en werkverleden en hoe zij in de politiek is terecht gekomen. Tijdens het gesprek dat gezellig en interessant verliep, werd er gesproken over de geplande studiereis naar Turkije met professoren van verschillende Belgische universiteiten. Er werden ook afspraken gemaakt rond toekomstige samenwerkingsplannen. Het kennismakingsdiner werd beëindigd met een aandenken aan deze avond, geschonken door Yılmaz aan minister Lieten en de belofte om met elkaar contact op te nemen voor toekomstige samenwerkingen.
Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Limburg

Uitgelichte activiteiten

Post A Comment: