Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Lidvereniging Inspiration vzw in Antwerpen krijgt steun voor vier topprojecten

Share it:
De burgerbegroting in Antwerpen werd gisteren afgerond en Inspiration vzw is zeer tevreden met de uitkomst. Onder de 78 verkozen projecten haalden ook vier projecten van Inspiration voldoende stemmen om opgenomen te worden in de burgerbegroting 2018-2019.

Een groep van meer dan 700 Antwerpse burgers zaten op zondag 21 oktober rond de tafel om een keuze te maken tussen de 153 ingestuurde projecten. In groepjes van 6 werden per thema de beste projecten aangeduid. 78 projecten, verdeeld over 11 thema’s (Meer social contact, huiswerkbegeleiding, Groen in straten, Interculturele projecten ...), krijgen samen meer dan 1 miljoen euro voor hun werking. Inspiration vzw kreeg het goede nieuws dat onderstaande vier projecten eveneens subsidies zullen krijgen:


  1. Cultuuravond (een van de acht winnende ‘Interculturele projecten’): een avond om bij mensen thuis elkaar beter te leren kennen;
  2. Kookcursus (een van de zeven winnende projecten ‘Cursussen en vorming’): drie wereldkeukens aan dezelfde tafel;
  3. Verhalen van heinde en verre (‘Interculturele projecten’): onze waarden en normen en  waar ze vandaan komen;
  4. Samen leven, samen opvoeden (‘Interculturele projecten’); een opvoeding krijg je niet van een persoon en niet enkel thuis.


Inspiration vzw wil dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen en de steun en doet haar uiterste best om deze projecten tot een goed einde te brengen.

Share it:

Antwerpen

Inspiration

Ledenactiviteiten

Sociale cohesie

Post A Comment: