Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

Beltud verwelkomt tentoonstelling “E/im-migratie”

Share it:
In het kader van Europalia Turkije verwelkomt Beltud de tentoonstelling van hedendaagse kunst “E/im-migratie”.  De tentoonstelling is een initiatief georganiseerd door de vereniging ‘Arts Emulsions’ en de gemeente Schaarbeek.

De tentoonstelling heeft als thema het verkeer van personen in de ruimte en tijd en dit gezien onder de 3 aspecten: emigratie - Migratie – Immigratie. De hedendaagse tentoonstelling beschrijft met een dertigtal panelen, gemaakt door 19 Belgische kunstenaars, de culturele band tussen Turkije en België.

De tentoonstelling “E/Im-migratie” werd tussen januari en maart 2015 in Turkije meer bepaald Istanbul en Eskisehir tentoongesteld. In september was de tentoonstelling te zien in de gallerij “La Gery Art” te Namur. In Brussel zal Beltud tussen 11 en 19 januari 2016 gastheer zijn van deze invloedrijke tentoonstelling. De vernissage zal worden gehouden op 8 januari 2016 om 19u.

De tentoonstelling is doordeweeks te bezichtigen tussen 10h en 17h en in het weekend tussen 14h en 18h in de tentoonstellingszaal van Fedactio op het adres Paleizenstraat 27 in Brussel.

Kunstenaars “E/Im-migratie”
De kunstenaars die hebben bijgedragen aan de tentoonstelling “E/Im-migratie” zijn Almeida Isabel, Bastin Françoise, Boigelot Bernard, Chantelot Marie, Christyn Fabienne, Collin Fred, De Meeûs Bénédicte, Delbruyère Catherine, Hansquine, Laloux Martine, Lauwaert Anneke, Luyten Philippe, Meulenbergs Eileen, Navez André, Patris Jacques, Schijvers Klaartje, Sermeus Daphné en Tonglet Pauline.
Share it:

ACTIVITEITEN

Beltud

Brussel

Kunst en Cultuur

Ledenactiviteiten

Sociale cohesie

Post A Comment: