Volg ons

Total Pageviews

Blog Archive

Search This Blog

Banner

Banner

KookMEE-avond in groep: samen eten verbindt

ACTIVITEITEN, Fedactio Activiteiten, Golden Rose, Ledenactiviteiten, Limburg, Sociale cohesie, Top Projecten, Vrouw en Maatschappij, KookMEE, KVLV, KVLV Molenstede
Share it:
Het concept is even eenvoudig als briljant: twee groepen komen samen en maken een heerlijke maaltijd klaar. Zo kan men letterlijk én figuurlijk proeven van een andere cultuur.

De eerste KookMEE in groep vond vrijdag 25 januari plaats in Diest. De leden van Golden Rose Limburg ontvingen de dames van KVLV Molenstede met open armen. Samen doken ze de keuken in en maakten ze verschillende heerlijke gerechten klaar die de Turkse keuken rijk is.
Nadien schoven ze aan tafel om te genieten van de lekkernijen en inderdaad: samen eten verbindt. Er werden boeiende gesprekken gevoerd en ervaringen uitgewisseld die misschien wel de basis kunnen zijn voor blijvende vriendschappen! Zo is er reeds een vervolgactiviteit gepland. De groepen zullen volgende keer samen de Vlaamse keuken (her)ontdekken.

Meer goed nieuws: Dit jaar zullen verschillende lidverenigingen van Fedactio mensen samenbrengen via KookMEE-avonden. Over heel Vlaanderen zullen groepen en gezinnen kunnen genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Schrijf je snel in via www.kookmee.be

Share it:

ACTIVITEITEN

Fedactio Activiteiten

Golden Rose

KookMEE

Ledenactiviteiten

Limburg

Sociale cohesie

Top Projecten

Vrouw en Maatschappij

Post A Comment: